Uknjižen LUX dupleks 90m2 plus 120m2 tavana za samo 72.000e

U Višnjičkoj banji, ulici Dušana Miloševića 16v, prodaje se uknjižen LUX dupleks u zgradi koju čine četiri istovetna dupleksa. Stan, koji ćete retko naći u ponudi, izuzetno je pogodan za život porodice sa decom.

Uknjižena kvadratura stana je 83m2, stan poseduje i terasu od 9m2 u prizemlju, te pripadajući tavanski prostor od 120m2 koji se preuređivanjem može iskoristiti i kao stambeni prostor.

U stanu je postavljan parket (upravo ishoblovan i izlakiran), unutrašnja stolarija je rađena od kvalitetnog drveta (štokovi su puno drvo), spoljašnja stolarija je PVC sa roletnama. U stanu su ugrađena dva klima uređaja, jedan u dnevnom boravku u prizemlju i jedan na spratu u spavaćoj sobi. U stanu su postavljeni norveški radijatori te je omogućeno grejanje na struju, a moguće je i grejanje na čvrsto gorivo. Zgrada je građena od kvalitetnih materijala, sa dobrom izolacijom.

STRUKTURA STANA: Stan ima zaseban ulaz, kao i ostala tri stana u zgradi. U prizemlju su hodnik, dnevni boravak, trpezarija i kuhinja, zatim wc u kojem se nalazi i prostor za veš mašinu. Na sprat se penje stepenicama obloženim punim drvetom. Na spratu, koji nema oštrih kosina (najmanja tačka je 170cm) nalaze se dve spavaće sobe od kojih jedna ima terasu, zatim kupatilo, a iz hodnika se može ući na tavan veličine 120 kvadrata. Tavanski prostor nije uređen. Uz sam stan je obezbeđeno i parking mesto.

INFRASTRUKTURA: Stan se nalazi 300m od autobuske stanice odnosno od glavne Višnjičke ulice kojom prolaze autobus 32 koji ide do Vukovog spomenika i 32E koji ide do Ušća na Novom Beogradu. U blizini stana se nalazi državni vrtić (oko 500m), i dve osnovne škole, kao i nekoliko manjih prodavnica.

Stan je potpuno legalan i može se kupiti na kredit. Reč je o direktnoj prodaji te možete da uštedite agencijsku proviziju. Pozovite vlasnika 065-98-98-979!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: