Cineplexx stiže u tržni centar Big Fashion

Otvaranje najmodernijeg bioskopa Cineplexx, zakazano je za četvrtak 20. april u okviru BIG FASHION šoping centra na Karaburmi. Nakon višemesečnih radova i investicijom od preko 4 miliona €, svi ljubitelji filmova će imati priliku da uživaju u potpuno novoj, laserskoj tehnologiji projektovanja filmova i bioskopu urađenom prema visokim standardima za pravo filmsko uživanje.

Svi posetioci novog bioskopa imaće priliku da premijerno pogledaju film „Paklene ulice 8“, nastavak popularnog filmskog serijala sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi. Za sve ljubitelje ovih filmova, biće organizovan specijalni program na dan otvaranja, sa atraktivnim „paklenim” vozilima.

Bioskop Cineplexx BIG Beograd imaće osam sala, ukupni kapacitet od 1.300 mesta i prostiraće se na površini od 3.000 m². Pored fantastičnih 4K projektora, sve sale će biti u potpunosti digitalizovane i opremljene vrhunskom Real D 3D tehnologijom. Novi Cineplexx će biti prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije Barco laserskih projektora. Oni se oslanjaju na tehnologiju plavog lasera, za pun spektar boja i visok kvalitet slike, koja će maksimalno upotpuniti doživljaj svim ljubiteljima sedme umetnosti.

Sve sale bioskopa Cineplexx BIG Beograd će biti opremljene sa udobnim, posebno dizajniranim VIP sedištima,kao i mestima za zaljubljene u kojima će parovi imati priliku da uživaju u omiljenom filmu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *