Zgrada u Resavskoj za 3 miliona evra

Komercijalna banka oglasila je prodaju poslovne zgrade u Resavskoj 31, po početnoj ceni od 3 mil EUR.
Pravo učešća na tenderu imaju sva zainteresovana domaća i strana, fizička i pravna lica koja izvrše uplatu depozita ili dostave bankarsku garanciju u iznosu od 300.000 EUR. Uvid u dostupnu dokumentaciju ili razgledanje objekta može se obaviti svakog radnog dana do 24. novembra, a ponude se mogu dostaviti do 27. novembra u 12 časova.
Zgrada u Resavskoj 31 obuhvata poslovni prostor smešten na nadzemnim etažama od prvog do šestog sprata i potkrovlja, garažu i komercijalni prostor na etaži prizemlja, prostor sa nekadašnjom namenom za restoran na prvom nivou podruma, odnosno prostorije za ostavu i tehničke prostorije na drugom nivou podruma.
Na etaži prizemlja nalazi se komercijalni prostor – trenutno u nameni prostranog hola, koji ima mogućnost prenamene u maloprodajni ili poslovni prostor, portirnica, tehničke prostorije i garaža sa kapacitetom od 8 parking mesta. Prilaz garaži je iz Mišarske ulice.
Na nadzemnim etažama od prvog do šestog sprata nalazi se kancelarijski prostor. Sve etaže poseduju zasebne ulaze u prostor sa strukturom prostora koja je na svim etažama veoma slična i obuhvata kancelarijski prostor, toalete i čajnu kuhinju (na određenim etažama).
Etaža šestog sprata poseduje i terasu kojom je omogućen pristup krovu. Na prvom nivou podzemne etaže smešten je prostor sa nekadašnjom namenom restorana sa pratećim prostorijama, kao i tehničke prostorije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *