Beogradska vila od 15 miliona evra

Trenutno najskuplja vila koja se može pronaći u ponudi nekog od poznatih platformi za prodaju nekretnina vredi 15 miliona evra. Vila se nalazi upravo u ponudi Halo oglasa.

Stručnjaci kažu da je broj ekskluzivnih kupaca u padu, ali da i višemilionski vredne vile imaju svoje kupce.

Pomenuta vila je smeštena u Užičkoj ulici na 143 ara placa i kako navode na sajtu Halo oglasi pogodnija je za rezidenciju više nego za privatno stanovanje budući da za lične potrebe može da se pazari luksuz bez zamerke i za tri puta manje novca.

inače, pišu dalje Halo oglasi najskuplja i najglamuroznija vila na svetu smeštena je u luksuznoj četvrti Bel Er u Los Anđelesu. Vredna je 250 miliona dolara, a vlasnik je holivudski građevinac i tajkun Brus Makovski. On je za sebe napravio četvorospratnu kuću od oko 3.500 kvadratnih metara. Ima 12 spavaćih soba-apartmana, 21 kupatilo, zatim barove, kuhinje, spa centar, bazen… Ima čak i bioskop i kuglanu.

Kako je sam govorio, inspiracija su mu bile velike jahte širom sveta, ali nije baš sklon životu na vodi.

“Za mene nije imalo smisla da ljudi troše 350 miliona dolara na brod, 100 miliona dolara na avion, a da žive u kućama koje vrede 20 i 30 miliona dolara… Zato mislim da ako ćete da provedete više od 12 sati dnevno u domu, on treba da predstavlja najneverovatnije iskustvo na svetu”, rekao je Makovski ranije medijima koji su bili veoma radoznali odakle mu ideja za takav “sadržajan” dom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *