Terasa od prozora

Proizvođači prozora su inovativni u svojim idejama i osmišljavanju kako najbolje iskoristiti prostor i osvetliti prostorije, naročito one koje se nalaze u potkrovlju.

Tako postoje prozori za krovne terase koji se potpuno otvaraju i omogućavaju izlaz na krovnu terasu i prozori koji se pretvaraju u balkone.

Zbog različitih ograničenja u gradnji, bilo da je reč o gabaritima objekta ili drugim tehničkim razlozima, inovativna rešenja u ovom segmentu omogućavaju potpuno nova rešenja koja prostor čine značajno lepšim i funkcionalnijim. Posebno kada je reč o prozorima koji se jednostavno pretvaraju u mini balkone. Takav prostor se sastoji od dva dela i moguće ih je otvarati posebno. Otvaranjem gornjeg dela dobija se nadsrešnica, a donji se pretvara u ogradu balkona. Prostor, zahvaljujući ovakvom rečenju, izgleda svetlo i prozračno. Prozori ne samo da su funkcionalni već su i estetski prihvatljivi i bezbedni.

 

Ovakve prozore u svojoj ponudi imaju i domaći prozivođači poput Veluxa. Oni definitvno predstavljaju svojevrsnu revoluciju u građevinarstvu.

 

 

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *